JARKKO PARTANEN

30 vuotta ja 4 000 kauppaa
Luotettavaa ja tehokasta kiinteistönvälitystä.
Elämänsä suurimman kaupan edessä ovat kaikki asiakkaani samanarvoisia.

Osa asiakkaistani on tullut jo kolmannesta sukupolvesta.
Tämän ammatin hienous on se, kun vanha asiakas soittaa uudestaan.

Vasamatie 12, Kilo

Patraanakatu 8 A 1, Espoo

Kuusiniementie 13, Espoo

UUTISET

Ultrajuoksun SM-kilpailu 100 kilometriä Salossa 1.7.2022 klo 9.00.

Kisa lähestyy ja jännitys tiivistyy. Harjoitus kilometrit jäänyt varsin vähäisiksi n. 80-100 km/kuukaudessa. Kisassa on tavoitteena 10 tunnin aika. Näillä kilometreillä tuskin alitus on odotettavissa mutta jos kuitenki 10 tunnilla alkaa lopputulos niin olen tyytyväinen.

Penkkipunnerrus haaste myös edessä ja ennen kisaa yritän 10x100kg nostaa. Tähän kisaan olen valmistautunut Kreikan kivityömaalla touko/kesäkuun vaihteessa.

Huoneistokeskuksen paras välittäjä vuosina 2018 ja 2020.
Uran aikana noin 3 000 asunto- ja kiinteistökauppaa sekä noin tuhat uudistalokauppaa. Myyntialueena pääasiassa Espoo ja pääkaupunkiseutu. Alalla 30 vuotta.

VUODEN 2020 ja 2018 HUONEISTOKESKUKSEN PARAS MYYJÄ. Vankkaa ammattilaisuutta 27-vuotta Huoneistokeskuksessa Espoossa. Olen 53-vuotias itseni vielä nuoreksi tunteva myyntimies. Harrastuksiini kuuluu penkkiurheilu ja liikunta, maraton maistuu. Ultrajuoksussakin on jo poikuus mennyt Noora tyttären jalan jälkiä seuraten. Vapaa-aika kuuluu perheen ja lasten harrastusten parissa. On ollut kunnia palvella Teitä asiakkaita jo useamassa kodinvaihdossa. Osa asiakassuhteista on siirtynyt jo “isältä pojalle”. Välittäjän työn parhaita hetkiä on kun ns. vanha asiakas soittaa ja kertoo, että nyt olisi asunnon myynti edessä:). Nöyrimmät kiitokset luottamuksesta!

puh. 0500 409 631
jarkko.partanen@huoneistokeskus.fi
Huoneistokeskus Oy, Espoo
Tapiontori 3 B
02100 Espoo

Jarkko Partanen. Kiinteistövälittäjä Espoo Suomi. Valtakunnan luotettavin ja osaavin välittäjä jo kaksi vuotta peräkkäin. Kiinteistöt ja asunnot, Espoo, Helsinki, Vantaa, Lohja, Kirkkonummi ja myös luksuskohteet.